Einde atelier

sleutel 564x
linoleumdruk sleutel

Het gebouw waar ik een atelier heb zal volgend jaar worden afgebroken. Na een brand in een deel van het gebouw, is nu besloten dat dit het einde is van de NOACK. Heel erg jammer, want het is een fijne plek. Ik zal op zoek moeten naar iets anders in Amersfoort, en met mij natuurlijk alle kunstenaars en zzp-ers die in het gebouw hun atelier en bedrijf hadden.

Nog wel verder gewerkt aan de linoleumafdruk van de zonnebloem, deze keer de eerste laag, de gele, van een driekleurendruk. Gewerkt met olieverf op waterbasis, mooie kleuren en heel fijn om alles schoon te maken met water. Deze keer aquarelpapier gebruikt waar ik een deel van de serie had natgemaakt en een deel niet, om te zien welke afdruk het beste lukt. Over een week kan ik kijken of ik verder kan, want dan hoop ik dat het genoeg gedroogd is. Nu al zin om verder te gaan met de tweede laag; blauw.

zonnebloem_geel
lino zonnebloem

 

 

Auteur: Marlies Spoelstra

Vreiland is een blog over wat ik zie in de volkstuin, en over wat ik (mee)maak in mijn atelier.