Kervelbloemen, kruisbessen en zolder

zolder
tapijttegels zolder

Vandaag twee tuinfoto’s en een foto van de zolder die nu bijna af is. Alleen de tapijttegels nog passend maken en dan kunnen de atelier-spullen er in. Als mal om tegels passend te maken rondom de balken, gebruik ik het karton waar de tegels in zitten. Dat kartonnen voorbeeld leg ik dan op de achterkant van de tapijttegel en daarna snijd ik het uit. Het past dan precies om de balk in de vloer heen, en je ziet niet meer waar je hebt gesneden.

Alles uit mijn atelier staat nu in de woonkamer, en dat voelt erg chaotisch. Ik zal blij zijn als mijn spulletjes weer een eigen plekje hebben, en ik weer verder kan werken aan de lino ontwerpen die ik zo mooi vind.

kervelbloesem_mei
bloeiende kervel
kruisbessen
kruisbessen

Auteur: Marlies Spoelstra

Vreiland is een blog over wat ik zie in de volkstuin, en over wat ik (mee)maak in mijn atelier.