Verenketting

In de kringloopwinkel heb ik hele mooie, aparte kettingen, kralen en armbanden gevonden.

Van de onderdelen heb ik een nieuw armbandje gemaakt; een paar schakeltjes van een oude ketting heb ik losgemaakt en vastgezet als bedeltjes. Het mooist aan deze armband vind ik de turquoise steen.

Ik vond ook een ketting met veertjes, maar die bleek vast te zitten aan de gordijnroede waar alle kettingen aan waren opgehangen. Een medewerkster van de winkel deed een poging om m los te krijgen maar gaf het op. Toen kwam ik op t idee om de ketting over alle andere heen naar het einde van de gordijnroede te verplaatsen. Was ff n klus, maar gelukt. šŸ™‚

Het heeft er vast niks mee te maken, maar deze ketting is nu nog specialer šŸ˜‰

Auteur: Marlies Spoelstra

Vreiland is een blog over wat ik zie in de volkstuin, en over wat ik (mee)maak in mijn atelier.